Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

HEJ DÅ METRO MODE & HEJ CHIC!!

Så var stunden kommen! Herregud, vet inte vart jag ska börja eller sluta. Idag gör jag min sista riktiga dag på Metro & Metro Mode efter fyra och ett halvt år på detta fantastiska företag.

 
Jag minns dagen så väl när jag bilade upp från Göteborg till Stockholm på en söndag för att börja som ny moderedaktör på Metro på måndag. Regnet piskade mot min svarta Mini Coopers ruta som var fylld på kläder, skor och andra prylar från golv till tak. En ren trafikfara då jag varken såg bak, åt vänster och framförallt inte åt höger. Men allt skulle såklart med i första lasset. Jag har alltid varit sån. Allt eller inget. Det var därför jag även helt oerfaren kastade mig in i ett jobb jag visste noll om. Jag minns att jag med en ganska skakig hand fylld av handsvett – jag som aldrig har handsvett – slår numret till Petra från bilen när jag börjar närma mig Stockholm. En person jag då inte visste skulle betyda så otroligt mycket för mig idag. Jag minns att jag ringde mest för att vara trevlig och säga hej. Men vi hann knapp med det. Bara några minuter senare satt jag hemma hos henne, vid hennes gamla träbord vi efteråt stått och festat tillsammans på så många gånger, i hennes gamla lägenhet på Kungsholmen som vi under åren betat av ex antal fester, vinmiddagar och jobb i, med en overkligt stor hög med tidningar, riv, todos och en hel lista med deadlines med sluttid om två (!) dagar. Kaos, kaos, kaos. Men på den vägen har det också fortsatt. Herregud vad vi har kämpat för att ta Metro Mode dit det är idag. Och det har inte varit helt enkelt. Det har varit blod (yes, på riktigt), svett och tårar (bara skratt dock) hela vägen fram tills idag och jag kommer vara evigt tacksam för den här chansen. Chansen att Per Gunne (min gamla chef) trodde på mig (undrar fortfarande hur han tänkte där haha) och att jag tillsammans med Petra, som idag är en av mina bästa kompisar, och alla andra underbara kollegor, fått skapa en sådan succé som faktiskt Metro Mode är. Jag är så stolt över vårt arbete men är framförallt evigt tacksam över att jag fick världens finaste kompis på köpet. Petra, vad skulle jag gjort utan dig? Tack för den här tiden Metro och tack alla som har följt mig på resan hit. Jag hoppas innerligt att ni fortsätter följa min resa som ny chefredaktör för CHIC magasin (ÖVERTAGGAD) där jag även kommer husera bloggen framöver. Jag lovar er – ni kommer inte bi besvikna på vad som komma skall!
 

TACK FÖR MIG! STOR PUSS! UTAN ER HADE VI INTE KLARAT DET! OCH TACK METRO!

 

MIN NYA BLOGG HITTAR NI HÄR!!!
MIN NYA BLOGG HITTAR NI HÄR!!!
MIN NYA BLOGG HITTAR NI HÄR!!!
MIN NYA BLOGG HITTAR NI HÄR!!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!