Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

THANK YOU!

Home
Ok – just nu händer det så extremt mycket. Ni vet när man inte ens vet vart man ska börja. Kom precis hem efter en heldags filminspelning och nu ligger jag i sängen och jobbar igen. Igår släpptes äntligen nyheten jag har längtat efter att berätta för er. Ni kan läsa vad jag pratar om här, här och här! Jag är så otroligt glad över mitt nya jobb som chefredaktör på modemagasinet CHIC och jag ser verkligen fram emot att sätta tänderna i tidningen som kommer bli något helt nytt. Men kommer prata mer om allt detta snart. För detta innebär även att jag jobbar dubbelt vilket är väldigt mycket och vilket innebär sena nätter framför datorn och helger utan ledigt. Och tyvärr lite mindre tid här. Men, när man har så mycket kul att se fram emot, min älskade familj som stöttar mig till 100% i varje steg jag tar, helt underbara kollegor som skickar blombud (tack, tack, tack, såg ut som en floristbutik utanför min dörr idag) fantastiska följare som peppar och skickar grattis samt hjärt-emojis på Instagram och Facebook och vänner som överöser en med kärlek, kan man inte annat än att le brett åt allt. Herregud vad peppad jag är. Tack för allt och alla fina ord! Jag hoppas alla som läser detta vet HUR mycket just era ord betyder för mig. Så tack igen! Ni gör mig starkare än vad jag är!
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding