Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

COLLABORATION WITH POLO RALPH LAUREN

PoloRalphLauren
Wool blazer/Polo Ralph Lauren

 
Idag kan jag äntligen berätta att jag redan i nästa vecka inleder ett superkul samarbete med Polo Ralph Laurens damlinje/womens wear. Under de kommande tre veckorna kommer jag bland annat dela med mig av några key looks från deras AW15 kollektion samt bjussa på en hel del stylingtips. På tisdag den 22 september går startskottet här i Stockholm där ni hittar mig i Polo Ralph Laurens dambutiken inne på NK mellan 17.00 – 19.00. På plats kommer jag bland annat styla två modeller i fyra olika looks ur Polo Ralph Laurens nya höstkollektion samt mingla och prata trender med den som vill. Men utan er blir det ju inget kul så jag hoppas såklart att så många av er som möjligt kan komma. Det är alltså ingen OSA utan det är bara att dyka upp. Om du inte kan komma på tisdag har du även en chans att kika förbi Mood Gallerian och Best of Brands butiken där den 3 oktober. För då finns jag återigen på plats i butiken och kör samma upplägg mellan 13.00 och 16.00. Sedan kommer jag köra ytterligare ett event till i dambutiken inne på NK fast i Göteborg mellan 13.00 – 16.00 den 10 oktober. Ser verkligen jättemycket fram emot detta och är verkligen jätteglad över det här samarbetet då deras nya höstkollektion innehåller så mycket fint. Så håller tummarna på att ni kan komma och spana på höstens fina kollektion tillsammans med mig, snacka lite skit och få tips på höstens hetaste trender. Och för er som undrar vart kavajen finns att köpa hittar du den i Polo Ralph Laurens butikerna på NK samt hos Best of Brands.
 
 

Tider för event:
STOCKHOLM. 22 september, inne på NK, Hamngatan 18 – 20. Klockan: 17.00 – 19.00
STOCKHOLM. 3 oktober, i Mood Gallerian inne i Best of Brands butiken. Klockan 13.00 – 16.00
GÖTEBORG. 10 oktober, inne på NK, Östra Hamngatan 42. Klockan 13.00 – 16.00

 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry