Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

THE BEAUTY

Babor
Okej, jag har verkligen på riktigt hittat superprodukten med stort S när huden känns sådär trött, grå och torr som den kan göra ibland. För cirka ett halvår sedan var jag på min första ansiktsbehandling någonsin hos Babor. Jag hade blivit rekommenderad den av så många så var helt enkelt tvungen att testa. Under behandlingen användes de små glasampullerna ovan döpta till ”Fluids”. Som, om ni frågar mig, är lite av ett mirakel. Just de jag har i burken heter ”Hydra Plus Active Fluid” och är det perfekta vapnet att ta till mot torr hud då bara en liten flaska återställer den fuktnivå huden behöver, suddar ut torrhetslinjer och binder fukt. Jag använder en cirka en gång i veckan och speciellt dagar när jag känner mig riktigt trött. Det är svårt att förklara i text hur sköna de är mot huden då man direkt känner hur återfuktad den blir. De finns även ungefär 12 varianter på ”Fluids” som fungerar för olika saker där min andra favorit heter ”Stop Stress Fluid” som är både avstressande och lugnande för huden och som är perfekt att använda då och då under stressiga perioder.

I love the mini glass jars called ”Fluids” from the beauty brand Babor. I love them because they hydrate the skin in a way I never felt before. I use the one named ”Hydra Plus Active Fluid” once a week to give my skin that extra boost it defiantly need to feel soft, bright and fresh again.
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!