Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

FOURTH SHIRT

1 (kopia)

Shirt/Boomerang, Jeans/Saint Laurent, Blazer/H&M

 

 

Alltså ibland är jag en sådan kliché. Skulle ta en bild på mig i den fina frackskjortan ovan från Boomerang tidigare idag som är den fjärde skjortan jag har valt att styla. Men så skulle jag ta en klunk kaffe ur min take away mugg. Och vad tror ni händer då? Allt innehåll, yes allt, bara flyger ut då locket lossnar. Läs muggen var nästan full. Så det blev inte mycket mer med den bilden. Har försökt tvätta skjorta för hand men fläcken försvinner inte. Så jag bjuder på ett litet collage istället på hur min look såg ut på ett ungefär. Så får jag helt enkelt ta en ny bild på den riktiga looken så fort skjortan är ren igen. Deal! I vilket fall som tycker jag det är riktigt snyggt att matcha den stilrena och skräddade smokingskjortan och kavaj i en rakare modell med ett par ljusa jeans med högre midja som skapar snygga kontraster och en snygg siluett.

Sometimes I’m such a cliché. Earlier today, I was on my way to take a picture of my outfit styled in the nice tuxedo shirt above from Boomerang (which is the fourth shirt I coshed to style). But before that I was just about to take a small sip of my take away coffee. And what do you think happens then? All the content, yes all, just floods out when the cover off the cup comes off. So that was that picture. I’ve tried to wash the shirt by hand, but the stain does not disappear, and now it’s dark outside anyway. So instead I decided to put together this collage of how my look almost was put together. But I will of course snap a new picture as soon as the shirt is clean. Deal! In any case, I think it’s really nice to combine the stylish and tailored tuxedo shirt and a straighter longer blazer with a pair of bright jeans which creating nice contrasts.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind