Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WISHFUL

1

 

 

En önskeoutfit jag skulle vilja ha hängandes i garderoben just nu, redo att slänga på är den här. När kommer den där orangea tröjan in på Zara egentligen. Är så sugen på den och det känns som att jag har väntat i en evighet. Jag behöver ett par nya svarta jeans där de här från Acne Studios ser ut att vara i en fin modell. Jag hade gärna investerat i en ny Hermès scarf och då hade jag helst velat ha en i det här mönstret och färgen. Jag har letat efter en snygg och lätt (superviktigt) kabinväska länge och i helgen slog jag till på den nya modellen ”Lite” från Samsonite. Jag har ett par liknande Gucciloafers från 2006 hemma (satan vad tiden går) och känner att det nog är dags att börja använda dem lite oftare. Och till sist. Jag har hört mycket gott om skönhetsmärket Charlotte Tilbury och har fått goda rekommendationer om att den här ögonremoven ska vara mad.

A wishful outfit I would love to have hanging in my closet right now, ready to throw on is this. When will that orange top from Zara hit stores? I’m so craving it, and it feels like I’ve been waiting for it an eternity. I need a new pair of black jeans pronto and these pair from Acne Studios seems to be a good option to that. I would love to invest in a new Hermès scarf and the colour and pattern I want most is this one. I’ve been looking for a nice and lightweight (super important) cabin bag for a while now and this weekend I decided to go for the new model ”Lite” from Samsonite. I have a quite similar pair of Gucci loafers like these above at home from 2006 (it’s crazy how time flies) and now I feel that it’s probably time to start using them more often. And finally, I have heard very good things about the beauty brand Charlotte Tilbury and got good recommendations about this eye remover.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind