Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

CRAVINGS

on my mind

 

 

Just nu är jag så extremt shoppingsugen. Vill ha allt här ovan. Nu! Eller, tre saker har jag faktiskt redan hemma men resten hade jag inte direkt tacka nej till. Ja menar den där håriga drömmen från Céline i den perfekta bruna färgen under armen hade ju inte suttit fel. Sedan hade jag gärna hållit koll på alla möten med kalendern från Louis Vuitton. Jackan som gärna får hålla mig varm under hösten kommer från Filippa K och tröjan jag gärna bär under i stickad ull kommer från Stella McCartney. Resten som midjeskärpet, och de två vaserna i en liten och en stor storlek har jag ju som sagt redan och om ni är sugna på likadana kommer de från H&M och du hittar dom här och här.

Right now I crave shopping. It’s itching in my fingers. And I would love to own everything above. Or, I actually already got three things at home but the rest is highly on my wish list. I mean that hairy dream from Céline in the perfect brown colour under my arm is something I wouldn’t say no to. I would love to keep track of all my appointments with the day planner from Louis Vuitton. The jacket that are more then welcome to keep me warm this fall is from Filippa K and the sweater I prefer to wear under it is this knitted wool sweater from Stella McCartney. The rest as the belt, and the two vases in a small and a large size, I have as mentioned, and if you are looking for something similar you find them here and here.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!