Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

GOLDEN

stella2

 

 

Den här väskan köpte jag för jättelängesedan. Men av någon anledning har det blivit en sådan där väska man gillar men som man aldrig lyckas hitta ett tillfälle att använda den till. Men så kom jag på idén att köpa en kedja till den innan semestern vilket gör att jag nu kan bära den som en crossover väska istället för som en clutch. Så på ett kick gick den här väskan från att inte användas alls till att användas mest hela tiden när det står middag eller fest på schemat.

I bought this bag a long time ago but have not manage to use it since then. You know it’s one of those pieces you love but who you don’t find the right time to use. But then I came up with the idea to buy a chain to it before I went on vacation so I can wear it as a crossover bag. So right now it acts like my best friend when it’s a dinner or a night out on my schedule.
 
 

stella1
Bag, Stella McCartney

 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!