Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

BEST BUDDIES

20140713-091135.jpg
 
 

Jag tycker det är jätteviktigt att skydda sig och framförallt efter att jag fick en brännskada i ansiktet för två år sedan av just solen (så glöm inte solskyddet). Så mina två viktigaste vänner här nere som jag varvar är Sensais tunna och lätta ansiktskräm Silky Bronze Cellular Protection med Spf 30 och Clarins kroppsolja Spray Solaire Huile Embellissante, också med Spf 30. Jag kör alltså solskyddsfaktor 30 hela semestern, oavsett om jag är brun eller inte, och tycker dessa två är en vinnande kombination då de vårdar hyn, skyddar den samtidigt som de inte täpper igen porerna i ansiktet så att du får ovälkomna solfinnar.

My best buddies at my vacations are my sunscreens. I think it’s so, so important to use and that it’s something everyone should use. I always use protection with Spf 30 and my two favorites are this Sensai light cream for your face called Silky Bronze Cellular Protection and Clarins Spray Solaire Huile Embellissante for your body. They smells good, protects you and don’t give you unwelcome sun pimples other creams easily can give you.
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind