Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WEEKENDFAVORITER

1

 

 

Om några timmar går bilen mot Göteborg och en långhelg på bästkusten. Och här är några saker och favoriter jag gärna hade packat med mig på resan!

 

Den här ”räddare i nöden” ögonkräm från Kihel’s döpt till ”Midnight Recovery Eye”. Efter en tuff natt rengör jag gärna huden med Caudalie Paris sminkborttagningsmedel. Jag hade inte tackat nej till de här solskydden från Gucci. Västkusten väntar som sagt och vad passar då bättre än att plocka med sig en klassisk randig tröja från T by Alexander Wang och ett par enkla blåjeans signerade Dr. Denim. Vem sa att flip-slop sandalen var omodern? Jag älskar modellen och speciellt i skinn och hade gärnat packat dessa bekvämligheter i väskan från Tkees. Plagget som är perfekt att bära som jacka, eller att slänga över axlarna när värmen (som den tyvärr gör) försvinner under småtimmarna är capen. Och den här dyrgripen från Adam Lippes hade gärna fått hänga över mina i helgen. Den perfekta tote-väskan där du får plats med hela dit liv i kommer självklart från Chanel. Roliga partynätter betyder oftast lite extra krut kring ögonen. Min flitigaste hjälpreda att få bort sminkresterna runt dem är den här magiska blåa flaskan från Lancôme döpt till ”Bi-Facial”. Och till sist. Som ni vet är det även lika viktigt att återfukta utsidan som insidan och då väljer jag alltid att spreja ansiktet med Caudalie Paris ”Beauty Elixir”.

 
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding