Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

MY NEW CAMERA

20140604-105040.jpg

 

 

Jag är ju oftast på språng vilket gör att bloggen ibland kommer i kläm eftersom jag nästan aldrig sitter en heldag framför datorn. Detta är också en av anledningarna till att jag valde den här kameran som jag skrev om här. Den tar enligt mig precis så bra bilder jag vill ha – utan någon som helst retusch. Alla bilder du ser i det här inlägget, tagna under en kollektionsvisning på Ett Hem tidigare i veckan, är direkt uppladdade från kameran, till mobilen (den här grymma Wifi-funktionen och appen måste vi snacka mer om sen) utan någon som helst retusch. Jag har inte ens använt en dator för att göra inlägget. Behöver jag ens förklara hur bra det är för någon som springer på stan mycket? Jag är helt kär i min nya kamera och jag vet inte om ni håller med, men jag är förvånad över att något kan bli så bra, och vara så enkelt, utan några som helst sladdar eller retuscher. Hej enkla livet!

Ok guys! I LOVE my new camera. It’s just amaze. I mean, this pictures you see here is 100% original (with other words, no touching with colors etc) and directly imported from my camera to my cellphone with the new wifi function. I mean, I didn’t even use a computer. How mad isn’t that? This is just perfect for me who never sits a whole day in front of the computer. Hello simple life!
 

 

20140604-105048.jpg

Tycker det här sängbordet är så fint och märker mer och mer att jag faller för möbler i samma träslag.

 

 

20140604-105056.jpg

Jag älskar kristallampor men det är väldigt viktigt att de hänger på rätt plats.

 

 

20140604-105117.jpg

Jag skulle inte direkt tacka nej till den här FETA mässingsbyrån. Varje gång jag besöker Ett Hem och ser den här blir jag bara mer och mer sugen.

 

 

20140604-105110.jpg

Innegården påminner mig om Frankrikes och Korsikas vackra och lummiga ställen och terasser som du i princip hittar i vart och vartannat hörn.

 

 

20140604-105123.jpg

Som ni vet letar jag efter snygga rottingmöbler och hade gärna haft den här hemma.

 

 

20140604-105131.jpg

Under kollektionsgenomgången bjöds vi på de här äckligt goda bakelserna.

 

 

20140604-105137.jpg

Och tillsist. Jag älskar randiga markiser och funderar på att sätta upp en likt dessa hemma på vår balkong.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!