Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

COPY PASTE

chanel

 

 

Jag älskar den här koftan som en av de manliga modellerna bar under Chanels FW13 visning. Jag har även sedan i vintras sett den lite här och var på olika supermodeller och jag förstår verkligen varför så många väljer att slå till. Den här koftan är på all sätt och vis helt magisk. Förutom den fantastiska färgen i blått och den perfekta längden kan man ju inte motstå att falla för det stor fickorna där man får plats med i princip allt. Jag tycker även det är riktigt snyggt att köra ett skärp i midjan så man får till en skön form på den. Om jag hade haft den ”liggandes” hemma hade jag använt den nu som en mysig vårjacka eller under lata dagar som söndagar.

I Love this knitted dream from Chanel’s FW13 collection that one of the male models wore. And every since then I have seen a lot of different supermodels wearing it – and I totally understand why. Its just the perfect everyday piece you both can wear as cosy jacket now when spring has finally arrived and as a perfect pullover for lazy days.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind