Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

POUL KJÆRHOLM

 

 

PaulK

 

Har velat ha fåtöljen ”PK31” från Poul Kjæholm ett bra tag nu. Ja men flera år. Men har aldrig hittat en plats i mitt hem för den tidigare. Tills nu. Jag är så lycklig över vår nya lägenhet. Jag älskar som ni säkert vet inredning (jag menar vem gör inte det) men har aldrig riktigt känt att jag har haft en plats att fylla med all inredning jag vill köpa. Det har inte känts rätt om ni förstår vad jag menar. Jag har inte velat investera i några dyra möbler då det alltid har känts som att jag är på språng. Det är först nu, efter snart tre år i Stockholm, som jag känner mig hemma på riktigt. Jag kan äntligen kalla något hem och jag får dessutom dela det med personen som betyder allt för mig. Så framöver kan ni förvänta er mycket inredning här då det just nu är det enda jag egentligen vill lägga mina pengar på.

Ok guys, I craved this chair from Poul Kjæholm a long time now but I never figured out were to put it at home. BUT now, when we got ourselves a place twice as big compare to before I have plenty of room. So the only problem now is the money. That’s just a small problem, right? Damn I wish.

 

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding