Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

MITTBENA

 

 

har

 

 

CHLOE__Ready to wear sprng_summer 2014;  Paris_fashion week  september_2013

 

 

För några år sedan körde jag alltid på plattat rakt hår och mittbena. Sedan fick jag för mig att låta håret behålla sitt självfall och har sedan dess kört den frisyr jag har idag. Men känner att jag måste göra något nytt. Jag behöver en förändring och tror nog det sakta men säkert kan växa fram en mittbena snart igen och att plattången får jobba några extra längder på morgonen.

I’m really into the center parting look and I’m thinking of going back to that style. I really need a change and I had this hairstyle a couple of years ago and then I loved it. I’m really tired of my look right now and I think I need to do something new really really soon.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!