Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

TUESDAY AND SATURDAY

 

 
 

weekday1

 

 

I förra veckan var jag ju iväg och testade igenom Weekdays jeanssortiment som resulterade i att jag kom hem med tre par. De blåa har kommit att bli mina nya favoriter och jag har nästintill använt de varje dag sedan dess. För er som har frågat heter modellen Tuesday och färgen Hawaiian Blue och jag gillar att de har en normal midja och att de är rakare nedtill. Jag valde även att slå till på modellen Saturday (som ligger längst till vänster) som är lite lägre i midjan jämfört med Tuesday och något tightare nedtill. Som ni vet älskar ju jag jeans och använder det i princip varje dag i veckan och just nu har Weekday en jeanskampanj som ger varje kund som hashtagar #7daysjenas på Instagram, Facebook eller Twitter 30 % rabatt på valfritt par i Weekdays butiker och online på weekday.com. Klockrent. Så det enda du behöver göra är att knäppa en bild på ett par jeans i butiken (du kan ha de på dig, de kan ligga på golvet, i omklädningsrummet – hur bestämmer du) och sen visa upp din hashtaggade bild för personalen i kassan som i sin tur ger dig 30 % rabatt. Superenkelt och perfekt för dig som vill investera i ett par nya jeans till våren.

As you know I love jeans and I pretty much use a pair everyday. Last week I went to Weekdays store to try out their jeans department that resulted in three new pairs. Right now, Weekday got a jeans campaign were you can get 30 % off at any pair in the store or online at Weekday.com. The only thing you need to do is to hashtag a picture on a pair of jeans in the store (you can wear them, they can lay on the floor, you can snap them in the dressing room – you decide how) with #7daysjeans, show the picture for the cashier and then get your discount off. How easy! Happy shopping all!

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!