Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

IN MY BEAUTY BAG

 
 

beauty
 
 
Äntligen fick jag tummen ur att fota vad jag har i min sminkväska. En återkommande fråga från er i kommentarsfältet. Och precis såhär ser innehållet ut just nu. De här produkterna använder jag i princip varje dag och ordningen jag använder dom i är följande. Min ärrkräm (som verkligen fungerar och som gör mitt ärr mindre synligt över ögonbrynet). Min CC kräm och Primer och min concealer för mörka ringar under ögonen om det behövs. Lite foundation (så att det ser så naturligt ut som möjligt), mitt grymma ”Tinted-Serum” (detta går lika bra att ha under som över din foundation och det skapar ett fint, lagom glow, i ansiktet). Min highlither och mitt rouge om jag känner mig grå och livlös i ansiktet, och slutligen min mascara och två sprut från min favoritparfym för tillfället. Om ni har några frågor om produkterna är det bara att ösa på i kommentarsfältet.

I finally got the thumb out to photograph what I have in my makeup bag. A common question from you in the comment field. And this is whats in it right now. These are the products I use practically every day, and the order I use them in are the following order. My scar cream (that actually really works and makes my scar less visible above my eyebrown), my CC cream and my primer, my concealer for dark circles if needed, a little foundation (to make it look as natural as possible). My awesome ”Tinted-serum ”(this is just as good to have under and over your foundation, and it creates a nice amount of glow in your face). My highlither and my blush if I feel gray and lifeless. And finally my mascara and two hits of my favorite perfume. If you have any questions about the products, just hit me in the comments field.

 
 

Primer
Laura Mercier, Tinted Moisturizer Illuminating, Broad Spectrum with SPF20

 

Tinted Serum
BY Terry, Soleil Terrybly, Auto Radiant Tinted Serum with Sun Glow

 

Puder/Highlighter

Dior, Diorskin Nude Tan, Golden Shimmer Powder Face & Décolleté

 

CC kräm
Estée Lauder, Revitalizing Supreme, Global Anti-Aging CC Cream

 

Foundation

By Terry, Light-expert, Perfecting Foundation Brush

 

Mascara
Chanel, Le Volume de Chanel, nr 40 kaki

 

Parfym

Byredo, FLOWERHEAD, Eau de Parfum

 

Concealer

Yves Saint Laurent, Touche Éclat, Nr 03

 

Rouge

Chanel, Le Bluch Crème De Chanel

 

Ärrkräm

Cicatrix

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!