Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

PYRITE STONE

 

 

 

marta-larsson-825x507

 

 

För ett tag sedan lånade jag den här fina ringen från designern Märta Larsson till en plåtning (resultatet får ni se i vårt maj nummer). Jag vet inte vad det är med mig och stenar men har alltid haft en dold kärlek till dem. Ja eller dold och dold. Med en risk att låta nördig nu, men ni ska se min stensamling hemma. I vilket fall som skapade jag liknande smycken för några år sedan som jag ordagrant var besatt i och bar varje dag. Vi snackar ringar, armband, halsband – ja rubbet. Fick lite nykärlek till just Pyriten efter jag såg Märtas fina verk så i helgen letade jag fram mina gamla godbitar som ni får se en bild på inom kort.

A while ago I borrowed this ring by Märta Larsson to a shoot (you will see the result in our May issue). I don’t know what it is with me and stones but I always had a hidden love for them. I may sound like a nerd now, but you should see my rock collection at home haha. Anyway, a couple of years ago I created similar jewellery like Märtas (well, Märtas is SO much more beautiful compare to mine) because like I said, I was literally obsessed. We’re talking rings, bracelets, necklaces – yes everything. And because of Märta I got my obsession back so this weekend I brought my old goodies back to life.

 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!