Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

GOLDEN HIGHLIGHTER

 

 

 

1dior

 

 

2dior

 

 

Jag måste bara tipsa er om min nya favoritprodukt i sminkväskan. Den här fantastiska dosan från Dior innehållande ett guldskimmer som får dina kindben att glänsa ikapp med supermodellernas har blivit min nya quick fix när jag känner mig trött och grå. Den ger dig det där glowet som får din hy att se friskare och fräschare ut och det tackar man ju inte nej till. Ser även fram emot att använda den i sommar till en solkysst hy. Update: För er som undrat över var det finns att köpa kommer det in V.16.

This is my new al time high favourite beauty product in my makeup bag. This gold toned highlighter from Dior is just amazing and gives your skin that glow all the models have on the runway. This is really a perfect quick fix if you feel that your skin feels a bit grey and dull. I also think it will look even better on sun kissed skin.
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!