Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

JERSEY TOP

 

 

 

Altuzarra_Backstage_New_YorkFashion_WeekSS14_september13

 

 

 

Altuzarra_Backstage_New_YorkFashion_WeekSS14_september13

 

 

Joseph Altuzarra är en designer som jag tycker på ett skickligt sätt lyckas designa plagg som ser sådär härligt obrytt sexiga ut. Jag verkligen älskar hur han i sin senaste kollektion har matchat den enkla jerseytoppen med den supersexiga, högslitsade, pennkjolen. Detta är en kombination jag gärna bär själv och just nu är jag på jakt efter en topp likt någon av dessa som jag i nuläget skulle styla med mina råa denimjeans och klarröda läppar. Om ni har några tips på vart jag kan hitta en – hit me!

Joseph Altuzarra is one of my absolute favourite designers because I love how he makes simple clothes look so chic and stylish yet relaxed. I also love the combination of the ”non special” jersey top styled with that high slit pencil skirt. This is something I want to wear in a near future and right now I’m on the hunt for a top like that paired with my raw denims and bright red lips. So if you have any tips on where I can find one – just hit me.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind