Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

3 x CHANEL

 

 

3xchanel
Chanel Classic Flap Bag, Chanel Tweed Flap Bag, Chanel ”New Season” Crochet Hand Bag

 

 

Om jag skulle få välja en väska från Chanel (eller tre) hade jag valt någon av dessa. Jag personligen gillar inte den hypade Chanel ”Boy Bag” väskan eller den utan Chanelloggan framtill men är däremot en sucker för deras ikoniska ”Flap Bag” i storlek small eller medium (tycker large blir lite för stort). En materielldröm hade varit att äga en klassisk i svart med silverchanelspännet som man bär året runt (den högst upp), och att man sedan, varje säsong, investerar i en ny säsongsmodell. Som väskan i mitten eller längst ner. Drömma kan man ju alltid…

If someone asked me to choose one bag from Chanel (or three), I would pick one of these rockstars. I personally do not like the hyped Chanel “Boy” bag and the model without the Chanel logo at the front, but I’m a sucker for their iconic ”Flap Bag” in size small or medium (I think large is a bit too big). A material dream would be to own a classic “Flap Bag” in black that you can wear like a everyday bag throughout your whole life and then, every season, invest in a new season model (as the bag in the middle or at the bottom). I think this dream can be a bit tricky to achieve, but hey, a girl can dream, right?
 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind