Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

INSPIRATION OF TODAY

 

 

20140108-080106.jpg

 

 

Har hamnat i en så kallad ”jag vet inte vad jag vill ha på mig” period. Om jag tittar in i garderoben (tro mig, jag kan stå flera minuter och bara glo) känns den bara FÖR tråkig och trots att jag har plagg som jag tycker är fina känns det ändå inte rätt väl på. Men om jag skulle fått välja idag hade jag mer än gärna sett ut såhär.

Right now, I feel that I have nothing to wear. If I look into my closets all my clothes look so, so boring. I mean I know what I want to wear but when I put it on, it just doesn’t feels right. But if I could wish for a look today I would be more then happy to wear a similar look like this.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind