Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

TRAVEL CHIC

 

 

travel

 

 

En härlig del av semestern tycker jag är själva resan till målet. Jag älskar att flyga och tycker att långtimmarsflyg är riktigt nice. Det är även ända gången jag känner att jag på riktigt kan koppla av från allt då man varken har sändning eller internet på mobilen. Så därför tycker jag det är viktigt att ”gear up” innan man sätter sig på planet så att resan blir så bekväm som möjligt. Här är några saker jag alltid ser till att ha med mig in i planet.

 

 

Jag tycker det är viktigt att sova så har alltid med mig mitt ögonskydd från Samsonite i satin. Både mjukt och skönt / Har alltid med mig en återfuktande kräm eller liknande då luften är så torr inne i flyget. Nya favoriten att packa med är det här Beauty elixiret från Caudalie. Helt magiskt för hyn / Jag gillar att resa snyggt men bekvämt så en skön omlottskjorta i 100% bomull åker gärna på som den här från Hunkydory / Våra väskor försvann tyvärr på flyget hem från Indonesien så nu har jag en anledning att slå till på den där marinblå eller svarta Rimowa väskan som jag har önskat mig så länge. Synd bara att flera av mina favoritkläder försvunnit. Men värre saker har ju hänt / Jag ser alltid till att packa en necessär med det mest nödvändiga som tandborste och tandkräm, handkräm, läppsmörj och våtservetter med mera och då gillar jag att packa snyggt i mina nya från LV / Jag försöker även se till att dricka mycket vatten så att jag återfuktar kroppen så mycket som möjligt inifrån.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind