Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

SENGGIGI

 

 

sanggigi

 

 

Ny dag, ny Bungalow. Just nu ser min utsikt ut såhär och jag har djungeln (amen typ) och havet som närmsta grannar. Indoensien bara växer och växer i mina ögon. Nu ska jag köra ett sovpass för att sedan dra en sen middag med goda vänner. Men innan det vill jag önska Lina (du har blivit kontaktad via mail) grattis till vinsten av Yoga-tävlingen! Och tack alla ni andra för att ni delade med er av era fantastiska, inspirerande och härliga upplevelser. Om jag hade önskat mig något i julklapp hade det faktiskt varit att ni alla kunde vinna. Men hoppas ni får en fin söndag och fjärde advent!

New day, new Bungalow. This is my view right now. Not to shabby, huh! Indonesia is growing on me! Well, now I will hit bed for a couple of minutes (so, so tired) and then a late dinner with good friends is on the schedule. But before that I would like to say congratulations to Lina (you have been contacted through mail) who are the winner of the Yoga competition. And also, I would like to thank all of you how shared your inspirational, and beautiful stories with me. I wish you a happy Sunday!

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!