Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

AVOCADO

 

 

20131220-072531.jpg

 

 
Vad jag tänker leva på här borta? De äckligt goda juicerna. Först ut var den här godingen gjord på nästan bara avokado och is.

My new favorite drink? This bad boy made of almost 100% avokado and is. I think I could literally live on it.

 

 

20131220-072609.jpg

 

 

Idag har vi hängt en stor del under tak i diverse bungalows då regnet faktiskt öst ner. Jag gillar ju iofs att ligga i skuggan och läsa eller göra någon annan rolig aktivitet som att duka då jag gärna inte pressar men blev ändå förvånad över hur obrydd jag var över att det regnade och hur mysigt det var där under taket i regnet. Jag och killen låg och läste, relaxade, och bara njöt av
kaffet (hallå pensionär) men det var riktigt jäkla mysigt. Hej lugnet – som jag har saknat dig!

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!