Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WISH LIST

 

 

 

qluster

 

 

Ni skrev ju att ni ville ha mer collage (kul – älskar ju att göra collage) så här kommer ett på några saker som jag hade önskat mig i julklapp om jag hade firat jul hemma. Resten av sakerna som jag önskar mig hittar ni på min nyskapade profil på den nystartade shoppingappen Qluster. Tänkte att jag bjussar på lite inspiration där. Och det bästa av allt är att om man gillar något kan man shoppa just det specifika plagget genom bara några klick. Läskigt smidigt faktiskt – och farligt!

You wrote that you wanted more fashioncollage (fun because I love making them) so here are a few things that I had wished for this Christmas if I had celebrated it at home. You find the rest of the list on my newly created profile on the new shopping app Qluster. Thought I would give you some inspiration there. And the best part is that if you like something, you can shop that specific thing by just using two or three clicks. Scary smoothly indeed.

 


Klänning/Filippa K, Omlott top/Filippa K Soft Sport, Skjorta/Samsoe Samsoe, Polotröja/Hope, Ring/Maria Nilsdotter

 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che