Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WISH LIST

 

 

 

qluster

 

 

Ni skrev ju att ni ville ha mer collage (kul – älskar ju att göra collage) så här kommer ett på några saker som jag hade önskat mig i julklapp om jag hade firat jul hemma. Resten av sakerna som jag önskar mig hittar ni på min nyskapade profil på den nystartade shoppingappen Qluster. Tänkte att jag bjussar på lite inspiration där. Och det bästa av allt är att om man gillar något kan man shoppa just det specifika plagget genom bara några klick. Läskigt smidigt faktiskt – och farligt!

You wrote that you wanted more fashioncollage (fun because I love making them) so here are a few things that I had wished for this Christmas if I had celebrated it at home. You find the rest of the list on my newly created profile on the new shopping app Qluster. Thought I would give you some inspiration there. And the best part is that if you like something, you can shop that specific thing by just using two or three clicks. Scary smoothly indeed.

 


Klänning/Filippa K, Omlott top/Filippa K Soft Sport, Skjorta/Samsoe Samsoe, Polotröja/Hope, Ring/Maria Nilsdotter

 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!