Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WHAT DO YOU WANT?

 

 

 

20130917-123154

 

 

Jag tycker att det har varit ganska tyst i kommentarsfälten den senaste tiden vilket jag tycker är riktigt tråkigt då jag gillar att ”snacka” med er där. Jag gillar ju er!! Så jag tänkte bara lite snabbt slänga ut fråga om vad ni egentligen vill läsa här på bloggen? Vad vill ni ha mer av/mindre av? Vad gillar ni att läsa? Vill ni har mer tips? Mer bilder från vardagen? Eller är allt bara helt perfekt (skoja)? Hade varit jättekul om ni ville kommentera och faktiskt berätta vad ni tycker och tänker. För det är ju faktiskt också för er jag skriver!

It’s been pretty quiet in the comment field latly which I think is sad because I really love to have a ”conversation” there with you. So I thought I take the possibility to ask you a question regarding what you like to read about here on the blog. What do you want more/less of? Do you want more pictures from my day/work? Do you want more outfit posts? Do yo want more tips on what to buy? Feel free to just hit me with everything, bad and good. Because it’s for you I write this blog so I want it to be as good as possible.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!