Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

GRIFFINS

 

 

11

 

Det är inte ofta det kommer upp matbilder här på bloggen (kanske borde göra mer sådana här inlägg? vad tycker ni?) men när något är så bra som Griffins var igår är det bara ett måste. Igår körde vi en sexrätters köttmiddag varvat med flera olika rödviner, drinkar med avslutande lakrits och sorbet efterätt som hette duga. Kvällen började med att vi fick in de här tre smårätterna där favoriten var thairåbiffen med ingefära och sesamfrön. Den måste ni verkligen testa om ni besöker Griffins.

 

6

 

Sedan försökte jag ta någon typ av bild på vad jag hade på mig innna det gick bort i glömska. haha det gick väl sådär…

 

5

 

Efter förätterna kom det här märgbenet in. Jag har aldrig ätiti märgben innan, haha brukar bara ge det till Gizmo (min hund) men måste erkänna att det var riktigt jäkla gott. Konsistensen var ganksa ovanlig och läskig men om man skippar att tänka på det var det en 10-poängare.

 

1

 

Sedan fick vi in den här lilla saken som jag önskar var lika stor som bordet. Ville aldrig att den skulle ta slut. Det var så GOTT! Gjort på Wagyu kött (ni vet kossorna som får bästa behandlingen, massage och som lyssnar på klassisk musik – gulligt). Den på riktigt smälte i munnen. Har nog aldrig ätit så gott kött tidigare.

 

7

 

Sedan körde vi en liten mellandrink där jag tog favoriten Whiskey Sour. Mums!

 

12

 

Efter den kom det här köttet in. Kommer inte ihåg exakt vad det var men något jag kommer ihåg var att det var himmelskt, himmelskt!

 

8

 

Sista rätten innan efterätten blev de här tre köttbitarna där den närmsta hade legat marinerad i 17 dagar, den mittersta i 35 och den längst bort i 41. De serverades med pommes och en supergod rödvinssås.

 

9

 

Till alla olika rätter serverade vår sommelier olika och passande rödviner där den absoluta favoriten var det här. Måste köpas hem.

 

2

 

Dasha, Mickan, Petra (som inte är med på bilden som ni ser) och ägaren och mästerkocken himself, Christian Hellberg

 

3

 

Och slutligen – efterätten. No presentation needed. Ni ser ju HUR gott det ser ut.
Nä nu måste jag hoppa in i duschen för ny middag ikväll med Martin. Hoppas ni får en fantastik kväll.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!