Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

PERFECT BASICS

 

 

MIh

 

 

Jag tänkte att vi skulle börja med en ny kategori här i bloggen som heter ”Perfect Basics” – vad tror ni om det? Jag tänker att jag varje måndag ska lyfta fram ett perfekt basplagg som jag gillar. Som till exempel den här fina skjortan från MiH. Förutom att den är i min favoritfärg, marinblått, sitter den som en dröm på kroppen. Materialet är i svalaste siden och längden är helt perfekt att ha över ett par byxor eller bara för sig själv till stranden på semestern med ett par sandaler till. Förutom det är kvalitén magisk. Priset är något dyrt men eftersom den uppfyller så mycket annat som är svårt att hitta tycker jag den är värd varenda krona. Så om ni letar efter den perfekta skjortan hittar du den här. Jag vet iaf en person som kommer plocka med sig sin till semestern på Bali om två veckor.

Guys! I thought we’d start with a new category every monday named ”Perfect Basics” – how about that? I know how hard it is to find those perfect basics which last forever so I thought I could try to help you with that. Like for example this nice shirt from MiH. First thing, it’s in my absolute favorite color navy blue, but besides that the fit is just great and it falls smooth and perfect on your body when you wear it. The material is in the coolest silk and the length is perfect to wear over a pair of pants or just for itself to the beach on your vacation with a pair of sandals. And lets talk about the quality which is absolute magic. The price is slightly expensive but because it fulfills so many other qualities I’m always looking for I think it’s worth every penny. So if you’re looking for the perfect shirt you’ll find the one here. I will defiantly bring mine to my upcoming vacation to Bali.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!