Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

OUT AND ABOUT

 

 

Anthony Vaccarello Ready to wear spring summer 2014_ Paris september 2013

 

 

 

skirt

 

 

Ikväll ska jag på glöggfest och kan nog inte vara mer taggad. Blev sjuk i förrgår så trodde inte jag skulle kunna gå men idag mår jag så mycket bättre så nu smäller det. Har inte varit ute sedan smällen i pannan så ska bli kul att få skaka rumpan igen. Ska även bli kul att få klä upp sig lite och kvällens inspiration står (såklart, vem annars?) Anthony för. Köpte en superfin marinblå skjorta för tre veckor sedan som jag inte hunnit använda så det är check på den. Men behöver en snygg kjol. Är lite sugen på dessa tre (är nog mest inne på den i skinn) men får se hur de ser ut in real. Drömmen hade ju varit en exakt som den på första bilden. Ska slänga mig in i duschen nu för att sen dra ner på stan så om ni har några tips på kjolar likt den jag vill ha får ni gärna dela med er. Trevlig lördag!

I’m aiming for a big party tonight and would love to look like the super hot model in the first picture. I got myself a nice dark blue shirt three weeks ago so now I need that perfect skirt to style it with. I like these three models (I’m most into the one in leather) but I feel that I need to see them in real. I will hit town soon so if you have any nice tips on stylish skirts – just hit me! Later gators!
 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind