Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

MY HAIR

 

 

My hair

 

 

Jag får ofta kommentarer där ni frågar hur jag stylar mitt hår så jag tänkte att vi skulle gå igenom det lite snabbt. Eftersom jag har självfall kommer mycket på köpet så som luggen och volymen men eftersom jag har ganska hårda lockar ser jag alltid till att föna håret när det är blött. På så sätt håller jag koll på hur luggen lägger sig plus att jag slipper platta håret (som jag alltid gjorde förut) eftersom jag istället blåser det ”rakt”. Det skapar även betydligt mycket mer volym till håret. Jag använder inga som helst produkter i håret så som hårsprej, mousse eller liknande (tycker det bara blir stripigt av det) men däremot är jag helt besatt av min sanna vapendragare – det volymgivandet pulvret från antingen det här eller det här märket. Det duttar jag i både i luggen och lite varstans där jag tycker att det saknas volym. Sedan tar jag hjälp av fingrarna och gnuggar lite. Tada – världens volym. Perfekt för mig som vill att saker ska vara enkla och gå fort. När jag är klart med duttandet avslutar jag med att plattat till topparna lite med min superplattång från det här märket. Ja- svårare än så är det inte. Om ni har några mer frågor är det bara att fråga på i kommentarsfältet så ser jag till att svara på dem under dagen.

I get a lot of questions about how I style my hair so I thought – why not tell you my everyday steps. Since I have natural curly hair the bangs and the volume comes naturally, but since I have pretty hard curls, I always make sure to blow dry my hair when it’s wet. In that way I keep track of how the bang settles plus I don’t have to flat iron it (as I always did before ). I don’t use any products like hair spray, mousse, or likewise but I’m pretty obsessed with my true squire – the volume giving powder from either this or this brand . It gives my bang that perfect volume I always looking for and it’s perfect for me who want things to be simple and quick. And finally, once I have done these steps I wrap it up with my flat iron which I use only in the ends. It’s really as simple as that but if you have any more questions, just ask me in the comments field and I will make sure to answer your questions today.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand