Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

ONE DAY IN NY

 

 

2NY

 

 

 

3NY

 

 

 

1NY

 

Idag älskar jag att hösten äntligen har kommit till Stockholm för att stanna och att termometern står på 13 grader. Men det får mig även att tänka tillbaka på alla fina minnen man har fått från sommaren som har gått. Som den här dagen i New York. Det bästa av allt är att jag kommer kunna se tillbaka ett litet tag till på resan då jag just nu sitter och sätter ihop en New York guide till er som kommer att publiceras i nr 4 av Metro Mode. Och jag lovar – den vill ni inte missa! Men jag håller er uppdaterade såklart.

The autumn has finally arrived in Stockholm and no one is happier then me. I’m a huge fan of this time of the year. But the cold weather also led me to think back on all the great memories you got from this summer. Like this day in New York – it was such a good day. The best part is that I will be able to look back at the trip for a little longer because at the moment I’m putting together a New York City guide for you to reed in issue nr 4 of Metro Mode. And I promise – you do not want to miss that. So keep your eyes opened. 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind