Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

FASHION AND MUSIC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÄVLING!

Just nu har vi ett samarbete med Clacéau Vitamin Water som faktiskt är en av mina absoluta favoritdrycker där smaken Lemonad är en riktig törstsläckare. I och med samarbetet kommer vi även hålla tre tävlingar här på Metro Mode som alla tre hyllar tre kända kulturella profiler. Första gången var det modebloggerskan Susie Bubble som stod för tävlingen och efter henne den Brittiska Street Wear designern Mikey Trapstar som både klär supermodellen Cara Delevingne och sångerskan Rihanna i sina kläder och accessoarer. Näst på tur är den svenska arkitekten, musikern och designern Jenny Grettve.

 

Jennys utmaning går ut på att hon söker kreativa och inspirerande personer till ett musikprojekt! Är du sångare, musiker, videoproducent, kompositör, instrumentmakare eller på något annat sätt kreativ inom musik? Visa vad som inspirerar dig och promota din talang! För att tävla måste du dela med dig av en bild på Instagram eller Twitter som symboliserar din musikaliska inspiartion, @jennygrettve och hashtaga #shinebright.

 

För att ge er lite inspiration har jag valt ut fyra videos som jag älskar och som är skapade av mina absoluta favoritproducenter Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

 

Det grymma priset du kan vinna är en musikalisk workshop tillsammans med Jenny Grettve där ni skapar instrument och producerar en låt tillsammans.

 

Så ut på Instagram nu och tävla, tävla, tävla! Jag håller tummarna för er!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand