Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

AT VAGABOND

8

 

 

10

 

 

 

IMG_8983

 

 

 

12

 

 

 

IMG_8921

 

 

11

 

 

 

IMG_9118

 

För er som följer mig på Instagram vet att jag för några veckor sedan stack iväg med finaste Hanna till Varberg för en heldag på Vagabonds huvudkontor. Förutom att vi fick titta runt i både materialförråd, designstudion och fabrik fick vi även färga och marmorera två par skor var. Barnsligt kul. Men lika intressant och spännande som det var att färga skorna var det att gå runt bland all kreativitet som flödade på kontoret. Det var häftigt att se att Vagabond står för ett sådant gediget hantverk och att faktiskt prototypen av skon skapas på plats, där, i Varberg, för att sedan skickas vidare till fabrikerna i Asien. Allt görs för hand av både skomakare som designer. Till och med skoblocket som skon formas fram och designas på är handgjord och bara det jobbet är ren precision. Här kommer lite bilder från dagen och spana in imon för då kommer det upp en fin fin tävling som jag har tillsammans med Vagabond där du kan vinna en festivaloutfit på ett värde av 6000 kronor.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind