Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

#SHINEBRIGHT

 

 

1

 

 

2

 

 

TÄVLING!
Just nu har vi ett samarbete med Clacéau Vitamin Water som faktiskt är en av mina absoluta favorit drycker där smaken Lemonad är en riktig törstsläckare. Men i och med samarbetet kommer vi även hålla tre tävlingar här på Metro Mode som alla tre hyllar tre kända kulturella profiler. Först ut är modebloggerskan och modeskribenten Susie Bubble som jag personligen tycker är en riktigt duktig och driven tjej som verkar sprudlande glad och jordnära. Hennes utmaning går ut på att du som läsare ska visa din bästa solskenslook på Instagram med en bild där du njuter av sommaren 2013 (jag körde på en gammal klassiker från Frankrike förra året – det funkar också). Du ska därefter dela din Instagram bild på Twitter med @susiebubble och #shinebright samt skriva ‘Sunshine’ i texten.

Det grymma priset du kan vinna är en tvådagars praktikplats hos Susie Bubble under London Fashion Week. Praktiken inkluderar även för dig att driva en egen modeblogg under hela modeveckan med rådgivning av Susie och att samarbeta med Susie på hennes uppdrag under LFW, vilket kan innebära tillträde till utvalda visningar.

Så ut på Instagram nu och tävla, tävla, tävla så hoppas jag att vi ses på LFW!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind