Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

SECRET GARDEN

 

Skärmavbild 2013-06-06 kl. 17.48.51

 

 

 

 

Igår debuterade fortsättningen på förra årets ’Secret Garden’ film, skapad av de fantastiskt duktiga regissörerna Inez & Vinoodh. Kortfilmen är inspelad i en trädgård i Versailles, Frankrike, och framför kameran står supermodellen Daria Strokus – som även hade huvudrollen i första filmen – klädd i Dior Fall 13. Förutom att jag älskar den här typen av kortfilmer och att de innehåller två av mina absoluta favoritlåtar är jag ett stort fan av Inez & Vinoodh. Tycker allt de gör är imponerande och bra och om det är ett radarpar jag verkligen skulle vilja träffa och jobba med är de dom.

Yesterday the other ‘Secret Garden’ film, created by the wonderfully talented directors Inez & Vinoodh, debuting. The short film is shot in a garden in Versailles, France, and you see the beautiful supermodel Daria Strokus in front of the camera – who also starred in the first film – wearing Dior Fall 13. Besides that I love this type of short films plus and that it contains two of my favorite songs, I’m a big fan of Inez & Vinoodh.  I really think all they do is impressive and smart and fashion forward and if there is a talented pair I would love too met and work with – it’s thees guys.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind