Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

ON MY LIST

Några saker som just nu står på min önskelista är det här.Testade den här rutiga skjortan inne på Zara för några veckor sedan och oj vad skön den var. Jag hade gärna matchat den med ett par ljusa boyfriend jeans och skorna lägst ner till höger i hörnet från Stella McCartney. Den här våren handlar helt och hållet om rosa nyanser både på läpparna och på ögonlocken och jag har ju skrivit om läppstiftet från YSL tidigare men inte om den här fina ögonskuggan från Estée Lauder (jag testade den i helgen och oj vad fin ögonlocken blev, fräsch och pigg med ett lätt rosa skimmer). Ja, som ni vet skrev jag om den här fina tröjan från Dries Van Noten igår och är just nu på jakt efter något liknande. Mitt favoritljus Voluspa ‘Crisp Champagne’ brann slut häromdagen så nu måste jag gå och köpa ett nytt. Och till sist, den här våren vill jag investera i en snygg jeansjacka och den här från Cheap Monday är ett bra alternativ.

Here are a few things on my ”what I want list”. I tried the checked shirt from Zara a couple of weeks ago and god it was so comfy. I would pair it with a pair of out washed, light, boyfriend jeans and with the Stella McCartney shoes in the right corner. This spring is all about pink shades on both you lips and on your eyelids. I know I wrote about this lipstick before from YSL but not about this beautiful eyeshadow from Estée Lauder. I tried it on this weekend and it’s just beautiful on. As you know I wrote about this sweater yesterday from Dries van Noten and has now begun the search of a similar one. My favorite scented candle from Voluspa ‘Crisp Champagne’ burned up the other day so now I need to buy a new one. And at last, this spring I want to invest in a light denim jacket and this one from Cheap Monday is a god alternative.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind