Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

ON MY LIST

Här är lite prylar jag gärna hade investerat i om jag hade haft cash så det räckte. Snyggt läppstift från YSL, färg ‘Rose Cult’. Har alltid varit svag för den här gröna färgen så med andra ord, jag älskar den här t-shirten från Michael Kors som Bråkis hittade idag. En av mina absoluta favoritbilder är den här på Kate Moss och jag hade gärna haft den som tavla hemma. Jag är egentligen inget stort fan av rött på mig själv men den här t-shirten från Zara hade ändå sutti fint. Har ju den lilla Mason Pearson hårborsten i rosa som väskborste men hade velat ha den stora i svart hemma på sminkhyllan. Tycker sandlarena från Mango är superfina och de hade gärna fått sitta på mina fötter i sommar. Och slutligen – som jag skrev häromdagen – vill verkligen ha den här väskan från Balenciaga.

Here are a few things I would love to have in my wardrobe right now.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind