Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

JUNGEL

 

 

De senaste veckorna har verkligen varit kaose. Är väldigt mycket på jobbet just nu men peppen är också stor då vi håller på med fortfarande hemliga men otroligt roliga saker. Jag har alltid älskat att jobba mycket och ser egentligen inga problem med att jobba från 8 på morgonen till 22 på kvällen – det enda tråkiga är att bloggen kommer i kläm. Så med andra ord, är ledsen för så dålig uppdatering de senaste dagarna. Något konstig däremot som jag får för mig när jag har FÖR mycket att göra är att jag måste städa. Lägenheten, kontoret, i köket på kontoret, killens garderob… you name it. Det är som att jag i allt kaose försöker hitta en frizone som är städad och uppstyrd. Idag fick jag till exempel för mig att jag skulle städa kontoret. Älskar mina nya blad/växter som står i fönstret just nu. Enkelt och snyggt. Sedan tog jag fram mina ljus från DL & Co som jag älskar. Har bland annat ett doftljus från dem hemma som doftar magiskt. Nä – nu måste jag skriva rent intervjun jag precis gjorde med Christopher Bjercke, en av grundarna av Hunkydory. Vi hörs sen!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind