Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

CHECK IT OUT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett av de roligaste momenten i mitt jobb är att reka. Ni vet att hitta location, att hitta rätt modellen för jobbet, att hitta rätt känsla, planera sminket, välja rätt fotograf, att veta vad man ska och inte ska ha med, att hitta rätt rekvisita eller att skapa sin egen rekvisita, att leta inspiration och att tillslut blanda och mixa ihop allt till en eller flera bilder. Just nu letar jag inspiration till ett stort modejobb vi har på fredag nästa vecka. Jag älskar att hitta och ta inspiration från olika miljöer och utifrån dem skapa en tanke, en story eller ett upplägg. Det fantastiska Versailles slottet i Paris överöser en alltid med otrolig inspiration och just nu har detta slottet skapat en klar bild på hur jag vill att saker ska se ut på fredag. Tack mamma för att du påminde mig om den här fantastiska miljön

One of the funniest moments in my job is to find out stuff. You know to find the right location to find the right model for the job, finding the right feeling, decide what makeup to go for, choosing the right photographer, knowing what you should and should not select, finding the right props or creating your own props, to seek inspiration and finally to mix and blend it all together into one or more images. Right now I’m looking for inspiration for a big editorial we have on Friday next week. I love to find and take inspiration from different environments and then create a thought, a story or a arrangement out of it. The stunning Versailles Palace in Paris always overwhelms me with its incredible environments and right now, this castle has created a clear picture of how I want things to look like on Friday. Thank you mum for reminding me.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind