Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

ON MY LIST

Jag har länge känt att jag behöver en uppdatering när det kommer till min accessoargarderob och den här våren kommer det helt och hållet handla om att just uppdatera den (ja och kankse jackgarderoben med 1-2 jackor till). Jag använder ju som ni vet mycket enkla baskläder och därför är det ju ännu viktigare att man har några snygga accessoarer som sticker ut hemma (vilket jag saknar idag). Dessa åtta hade gärna fått flytta in till min garderob:

Ni har sett den på bloggen tidigare och här kommer den igen, klocka från Cartier, modell Tank, kommer alltid finnas på min önskelista. Jag har flera hattar hemma som jag nog måste börja använda igen snart men denna från Topshop hade också suttit fint. Även det här örhänget från Gucci ligger hemma och skräpar tyvärr då mina hål lyckats växa igen (!) så funderar på nya så att jag kan börja använda dem igen (om ingen har något förslag på hur man ”öppnar upp” de gamla, sjukt äckligt det lät då). Tjatet, jag vet, men vill ha ett par klassiska pumps, nu, nu, nu – helst från Prada. Dessa SJUKT snygga skorna från Rodebjer hade suttit fint! Chanels legoväska får vem som helst att vilja vara barn igen och kommer nog aldrig få nog av solglasögon från Rayban (som dessutom firar 75-år, checka in det HÄR). Tillslut är jag sugen på guld på gaddarn igen och Chanles nagellack ”gold fiction” är ju en klassisk höjdare.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand