Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

PEACOAT

;

;

;

Haha bara för att det är lite, lite sol ute och tort på marken tror man att det är vår ute efter den hårda vintern vi har haft – eller jag trodde det iaf det den här helgen. Men oj vad jag fick sota för det. Min peacoat var inte alls lika varm som mina vinterjackor och jag frös häcken av mig hela vägen in till stan. Skönt med lite omväxling dock då jag för tillfället är rätt trött på alla mina vinterjackor hemma. En dröm hade varit att ha en hel garderob fylld med snygga jackor. Jag har verkligen en stor fäbless för just jackor och tycker inte att det finns något bättre plagg som kan göra så mycket för din outfit (kanske ett par riktigt snygga skor) och om det är något jag gärna lägger lite extra pengar på är det just en jacka.


Haha just because it’s sun and dry on the ground you think its spring outside after this winter we got here – or I did it anyway this weekend. But shit, what I got to pay for that. My peacoat was so much colder compare to my warm vinter jackets and I froze my ass off all the way into the city. Nice with little variety though, because at the moment I’m pretty tired of my vinter jackets. A drem to become true would be to have a whole wardrobe filled with only nice and cool jacket. I really got a thing for jackets. Their is no other piece that can do so much with your outfits (maybe a pair of shoes) compare to one and if there is something I pay extra money for – it’s for a jacket.

;

Jacket//Busnel. Sweater//H&M. Pants//J.Brand. Shoes//Acne. Sunglasses//Rayban

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind