Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

FAVORITES 2012

Efter det här inlägget kommer jag lägga 2012 bakom mig och blicka frammåt men innan dess tänkte jag lista några favoriter från året som gått.

Min vita skjorta från Rodebjer som har använts flitigt under hela året och mina avklippta jeans

En favorit kombination under hela sommaren var den pliseerade kjolen med en slapp t-shirt till

Drinken jag fick när jag fyllde år med ett kort i på min storebror då han inte kunde vara med och fira

Alla frukostarna jag avnöjt med min älskling på varmare breddgrader

Kvällen när jag gick på inflyttningsfest i det här

Landet och allt vad det erbjuder

Den långa rocken ihop med en kortare klänning

Vårt nya kontor

Långkjolen med hög slits som jag sydde till ett event vi hade med Metro Mode

Alla sena nätter, fyllda med skratt, bästa vänner, familj och goda drinkar

All den goda maten vi åt på semestern i Frankrike men speciellt den här underbara tryffelpastan

Min jeansjacka och mina absoluta favoritbyxor från Busnel.

Polotröjan från Zara ihop med peacoaten från Busnel

Min klänning från Zara som jag har använt fler gånger än vad jag trodde

Godaste efterrätten gjord på smältande choklad och havssalt i Barcelona

De varma eftermiddagrna på Koriska och mina blommiga kalasbyxor från Carin Wester

Resan till Barcelona som jag fick av finaste pojkvännen i present

Den här kombinationen – min guldiga spetsklänning ihop med en mysig stickad tröja på landet

Min jeansjacka, min skinnkjol och mina boots från Mango

De här brallorna som jag har använt alldeles för lite

Byxorna från Gina Tricot som också använts flitigt

Den är kombinationen

Resan till New York, Maison Martin Margiela festen och det underbara hotellet vi bodde på där

Busnel från topp till tå och väskan jag sydde om som har blivit en klar favorit

GEEK tröjan från Topshop

Och mina nya kostymbyxor som jag hade på nyår

Tack 2012 för att du var ett så otroligt roligt år fyllt med roliga, svåra, kluriga, läskiga och utmanande utmaningar, med nya och inspirerande människor, kärlek, kärlek, kärlek, oerhörd saknad, säkerhet, osäkerhet, karriär, trygghet, minnesvärda och icke minnesvärda stunder och massa gapskratt blandat med sprutande tårar. Tack alla ni som följer mig här – jag är så lycklig och stolt över att jag har så många fina läsare och att ni tar er tid att klicka er in här varje dag. Ni förstår nog inte hur mycket jag uppskattar er. Jag hoppas vi tillsammans gör 2013 till ett ännu bättre år och jag önskar er verkligen all lycka. Tack för att ni är ni! Nu kör vi 2013!

Thank you 2012 for being such an incredibly fun year filled with fun, hard, and scary challenges, with new and inspiring people, love, love, love, feelings of missing family, security, uncertainty, career, confidence, memorable and non memorable moments and A LOT of laughter mixed with tears squirting. Thanks to all of you who follows me here – I’m so happy and proud that I have so many great readers and that you take the time to click in here every day. You probably do not understand how much I appreciate you. I hope that we together will make 2013 an even better year compare to 2012 and I wish you all the BEST. Thank you for being you! Here we go 2013!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind