Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WISHBONE

Gott nytt år på er! Jag hoppas verkligen att ni alla får ett fantastiskt 2013 fyllt med spännande saker!  Varje år brukar jag ge mig själv ett nyårslöfte men den här gången skippade jag faktiskt det eftersom jag istället önskade/lovade mig en sak i julas när jag fick det här guld nyckelbenet i julklapp och sedan dess har det suttit runt min och påminner mig om löftet.

Happy New Year everyone! I hope you all will get a great new year with exciting stuff to come. This year i didn’t made a promise like I always do because I already did that at Christmas when I got this golden wishbon in christmas present. And since then I wear it around my neck every single day to remind me of the promise

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind