Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

BEAUTY FAVS

Vissa av er har undrat över vad jag använder för produkter till vardags så here it goes. Den här borsten har gjort underverk för mitt hår och det känns friskare, fräschare och fylligare efter bara några borstdrag, från Mason Pearson. Jag använder mitt läppstift från YSL flera gånger under dagen och min favoritfärg är Nr. 24. Jag har aldrig använt foundation innan tills jag hittade den här från Armani ”Maestro”. Är tre gånger så tunn som en vanlig tjock foundation och gör så att huden får en jämn och len hudton i hela ansiktet. YSL ”Forever Eye Serum” lägger jag under ögonen varje kväll och morgon vilket gör så att mina mörka påsar under blir mindre. Har faktiskt slutat med mascaran helt under vardagarna men om det vankas fest kör jag den här blåa från Isadora som jag tycker har finast färg. Den ser riktigt skrikig ut här men när man sätter på sig den blir den mer mörkblå i färgen. Ett tips är att om du har ljusa ögonfransar, blanda din blåa mascara med dina svart för att få till den mörkblå nyansen. Ögonen ser dessutom mycket mer vakna ut med en blå mascara jämfört med en svart. Har äntligen hittat pudret som håller hela dagen och som är i den perfekta färgen, från Chanel. Har även hitta den här GRYMMA ögonbrynspennan från Helena Rubinstein. Det viktigaste för mig när det kommer till en brun ögonbrynspenna är att den inte får innehåller några röda pigment, vilket den här inte gör – så rekommenderar den starkt.

Some of you have been wondering what kind of makeup I use, so here it goes. This brush has done wonders for my hair and it feels healthier, fresher and richer after a few strokes of the hair, from Mason Pearson. I use my lipstick from YSL everyday and my favorit color is Nr.24. I never used foundation before but then I discovered this from Armani ”Maestro” which is awesome. It is tree times thinner compare to other foundations and it feels so soft and smooth on your skin.  I put YSL ”Forever Eye Serum” under my eyes every night and morning so that my dark bags becomes more subtile. I actually stopped using mascara now during regular days but if there’s a party I use this blue mascara from Isadora which I think has the best color. It looks really eccentric here but when you put it on, the color becomes more dark blue. One tip is that if you have light eyelashes, mix the blue with a black mascara to get the dark blue hue. The eyes also see much more awake with a blue mascara compare to a black one. I finally found the powder that lasts all day, from Chanel and this eyebrow pencil from Helena Rubinstein is just perfect and I use it everyday. The most important thing for me when it comes to a brown eyebrow pencil is that it does not contain any red pigment like this one.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!