Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

MERRY CHRISTMAS

Julafton hörrni, herregud vad tiden bara springer iväg, ett helt år har snart gått men det känns som att förra årets julafton bara var för några månader sedan. Jag vill passa på att önska er alla mina fina och trogna läsare en riktigt god jul. Julen för mig handlar om att dela med sig, om familjen, om nära och kära och om att sprida kärlek och visa uppskattning för det man har. Jag hoppas ni tar vara på tiden tillsammans, att ni ser till att de människorna runt omkring er vet hur mycket ni uppskattar dem och att ni påminner dem om hur mycket ni älskar dem. Sedan tycker jag alla borde ägna en tanke åt de som inte har det vi andra tar för givet under julen. Med det sagt – God Jul och jag önskar er en riktigt fin dag!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!