Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

DIY

Snart är det ju jul som säkerligen ingen har missat men snart vankas det ju även nyår. Jag har alltid lika svårt att hitta något att ha på mig då den lilla glittriga tyvärr inte är ett alternativ för mig. De senaste två åren har jag sytt min klänning själv och funderar på att göra det till en tradition kanske haha. Ne men är ute efter en långkjol, gärna med ett släp, i någon snygg, djup, sammetsfärg – kansks marinblått, smaragdgrönt eller senapsgult? Jag och mamma ska ta en sväng förbi min favoritbutik Gårda Textil idag. Får se om jag hittar något tyg där som inspirerar mig.

Christmas is coming up and so does new years eve. Every single year I have difficulties to dress myself because the little sequin dress is not an option for me (love it though on everybody else). Well, the last two years I did my own dress and I’m planning to maybe make that as a tradition, haha. No but really, I’m looking for a long skirt with a short train in a deep velvety color – maybe navy blue, emerald green or mustard yellow? I’m going to my favorit store Gårda Textil today with my mum and maybe I find a fabric there which inspires me.

pictures. Style.com 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!