Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

SIMPLE N CLASSIC

 

 

Såhär ser det ut idag. Ser inte ut som gladaste tjejen på bilden haha men men. Hittade äntligen ett vinrött/brunt skärp igår som jag bara var tvungen att slå till på. Tycker det är snyggt att matcha ett par klassiska blåjeans med något vinrött så idag slängde jag på mig mitt blåställ som har blivit en ny favorit i garderoben.

This is how I look today. I don’t look like the happiest girl in the world haha, well well. Yesterday I finally found a wine red/brown belt. I really like the combination blue jeans with wine red. This jeans has also become a favorite in my wardrobe.

Jacket//Zara. Jeans//Crocker. Belt//Oscar Jacobson (Herr). Sweater//My B-friends but from COS.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!