Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

BRASS COASTERS

 

 

 

 

Igår när vi var på stan och plockade inredningsprylar inför plåtningen igår hittade jag och Joanna dessa mässingslocken som du använder till ditt doftljus. Egentligen ska du ha dem över doftljuset för att bevara lukten och hålla vaxet fräscht men när jag kom hem kom jag på idén om att ha mina som drickunderlägg istället. Marmor, om det inte är behandlat, kan vara ganska ömtåligt så tyckte det var en grym idé. Du hittar dem på NK för 150 kr. Perfekt!

Yesterday when we search for interior stuff for the shoot tomorrow me and Joanna found this brass covers to protect your scent candles. You are supposed to have them on top of your candle to keep the scent and the wax better. But when I arrived back home I came up with the idea to use them as coasters instead because my marble tables are a bit sensitive when it comes to water. Perfect. Just a little tips for you.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind