Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

ON MY LIST

Just nu ligger dessa sakerna i min ”jag skulle vilja ha om jag var rik” -mapp. Stol med kopparben från Tom Dixon, Cartier klocka i modellen Tank, hårolja för min lilla gullehund Gizmo från Aesop, kopparlampa från Tom Dixon, en svart komatta, Smythson ”What’s New” anteckningsblocket, en Ipad (har fått ritkigt dille på att köpa en sådan), metallicgrön väska från Jill Sander, godaste parfymen som jag inte kan leva utan ”Bullion” från Byredo, och limited edition solglasögonen med rosa, rött, guld spegelvisir.

Köpte faktiskt en av alla dessa sakerna igår Kan ni gissa vilken?

Right now theese things are on my wishlist. Chair with copper legs by Tom Dixon, Cartier ”Tank” watch, hairoil for my dog Gizmo from Aesop, copper lamp by Tom Dixon, a black cowhide, the notebook ”What’s New” from Smythson, a Ipad (I’m really obsessed about this one), a metallic green bag signed Jill Sander, the best perfume ever, ”Bullion” by Byredo, and the limited edition sunglasses with pink, red, and gold mirror glasses from Rayban.

I Actually bought one thing of thees things yesterday. Can you guess which one?

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind