Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

TÄVLA OCH VINN BÄSTA PETRA

NU är jag tillbaka i Sthlm igen och har fått mig en riktig tankeställare i helgen om hur viktigt det är att ta vara på de man älskar och att visa dem uppskattning. Jag hoppas att alla tar vara på era nära och kära och visar dem uppskattning varje dag. Men nu till något helt annat. Om tre dagar avslutas den HÄR tävlingen som vi har förlängt i ytterligare tre dagar. Du kan vinna en exklusiv fitting med bästa Petra vilket inte kan bli annat än roligt. Den här bilden är från när jag och Petra hade en plåtning för kanske månader, herregud vilken skrattfest. För att vinna måste du skicka in ditt värsta, roligaste, sjukaste eller härligaste underklädesminne så jag tänkte att jag i samma veva bjuder på ett från mitt arkiv.

Det roligaste som har hänt mig när det kommer till mina underkläder var för 8 år sedan när jag var 16 år gammal. Jag och några kompisar hade efterfest hos en killkompis vilket resulterade i att alla tillslut däckade i hans föräldrars säng där vi var ett sammanlagt antal på fyra personer, jag och tre killar (vi var egentligen fem men min tjejkompis hade smitit hem tidigt på morgonen utan att säga till). Klockan 8 vaknar jag upp av att jag hör min killkompis föräldrar trampa in genom dörren. Panik. Jag vänder mig om för att väcka min tjejkompis men märker att hon är long gone. Paniken börjar sprida sig och jag börjar planera min flykt. Inget har hänt men att vakna upp med tre killar och facea hans föräldrar, dessutom sovandes i deras säng, med sminket överallt och endast jag som tjej och tre killar, kändes inte jätte kul. Jag bestämmer mig helt enkelt för att fly ut genom fönstret (utan att väcka det andra?), stänger det och klick, det låser sig. Då inser jag att jag har kutat ut, utan BH (fråga mig inte varför den åkt av) och i samma stund som jag ser den liggandes på golvet, kommer föräldrarna in i rummet. Rent spontant slänger jag mig ner och smackar i huvudet i gräset för att gömma mig och ta skydd. Jag hör att hans föräldrar blir rasandes samtidigt som jag ligger med ansiktet nedtryck i gräsmattan och känner mig extremt löjlig. För att göra historien kort slutar det iaf med att jag måste ringa min killkompis, be honom slänga ut Bh:n, plus mina skor som jag hade glömt i hallen. Samtidigt som han gör det går ju självklart hans 18-år gamla granne förbi, råflinar, och frågar – bra natt?

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand